Kurser

Skræddersyede løsninger eller åbne workshops

Vi afholder skræddersyede kurser for virksomheder og organisationer og udbyder derudover også åbne workshops for individuelle kursister gennem Mediernesefteruddannelse.dk. Afhængig af behov afholder vi workshops på dansk eller engelsk.

Du kan læse mere om og tilmelde dig vores åbne workshops her:

mediernesefteruddannelse.dk

En dag, to dage – eller noget helt tredje

Efter en to-dages hands-on workshop er du fortrolig med både optage- og redigeringsfasen og umiddelbart klar til at producere videoer på egen hånd.

For dem der blot ønsker at snuse lidt til teknikken tilbyder vi workshops af en halv eller en enkelt dags varighed.
Kontakt os gerne for en uforpligtende drøftelse af hvordan vi bedst muligt tilrettelægger en workshop, der passer jeres behov bedst muligt.

Erfarne instruktører sikrer optimalt udbytte

Vi sørger for at have god tid til at støtte og hjælpe alle deltagere, uanset erfaring.

Vi arbejder oftest med relativt små hold, men når vi underviser større hold, vil der typisk være flere instruktører for at sikre, at alle deltagere får et optimalt udbytte.

Filme

Du får styr på lys og lyd, og hvordan man filmer og komponerer flotte billeder gennem anvendelige tips og tricks, efterfulgt af øvelser og altid rundet af med konstruktiv feedback.

Redigere

På workshoppen arbejder vi med overskuelige og ligefremme arbejdsgange tilpasset dine behov, men du får også rig lejlighed til at afprøve nogle af de mange kreative muligheder, der er i redigeringsfasen f.eks. indtale speak og sætte tekster eller underlægningsmusik på.

Dele

Når videoerne er færdige, kan de hurtigt og enkelt uploades. Som en integreret del af vores workshops bruger vi en lukket Facebookside, som efterfølgende fortsætter sit liv som samlingssted, hvor kursisterne deler viden og erfaring.